Revenge of Antares vergroot het Master of Orion universum

Master of Orion

PC
9.3

Geweldig

7.3

User Avg

Revenge of Antares vergroot het Master of Orion universum

Revenge of Antares vergroot het Master of Orion universum

Master of Orion wordt nog uitdagender. Op 1 december krijgt Master of Orion de “Revenge of Antares” DLC met drie nieuwe rassen genaamd de Trilarians, Gnolam en Elerians die gelijk ook nieuwe overwinning’s strategieën als commandanten bevatten die allemaal het sterrenstelsel willen domineren. Jacob Beucler, Publishing Product Director voor Master of Orion:

We’re excited to introduce new content for players of Master of Orion. They will find themselves in a new environment, filled with new challengers, adventures and enemies to face off with or forge an alliance with. This content will add new dimensions to the game’s already robust lore.

Drie van de nieuwe rassen (Trilarian, Gnolam en Elerian) kunnen in één bundel aangeschaft worden. Dankzij deze toevoeging worden de mogelijkheden en het aantal strategieën verhoogd waardoor er nog meer unieke win mogelijkheden beschikbaar komen. Als toevoeging komt er ook een gratis uitbreiding voor alle spelers. Deze geeft een diepere gameplay omdat spelers nieuwe leiders kunnen rekruteren, tegen een nieuw niet speelbare ras de Antarans kunnen spelen en contact kunnen krijgen met onafhankelijke beschavingen.
De aquatische Trilarian is een vreedzaam ras die oorlog in principe heeft afgeschaft; echter als ze bedreigd worden dan zullen zij uit eergevoel meedogenloos terugvechten.
The Gnolams zijn enorm vaardige handelaren die zwemmen in het geld en worden overspoeld met geluk. Ze kunnen geweldige bondgenoten of vreselijke vijanden zijn.

Elerians zijn heel elegant maar enorme xenofoben. Zij ruilen wel met andere rassen maar weigeren elk potentieel negatief invloed op hun cultuur; het zijn dus echte compromisloze vijanden van het universum.

De Antarans zijn een mysterieus ras die genetisch zijn gecreëerd door meesters van de oudheid. Over de jaren heen zijn ze oorlogszuchtig geworden en willen niets anders dan andere planeten veroveren met hun zwaar gemiliteerd en totalitair regime.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.