RollerCoaster Tycoon World krijgt teaser trailer

RollerCoaster Tycoon World krijgt teaser trailer

Atari heeft een teaser trailer vrijgegeven voor hun nieuwe RollerCoaster Tycoon World. In de game moeten spelers zoals altijd een pretpark opbouwen en onderhouden. Echter zal je in dit deel met vier mensen tegelijk een pretpark kunnen bouwen wat het leuker en gezelliger maakt. Eerder dit jaar kwam een mobiele versie van RollerCoaster Tycoon uit in de vorm van RollerCoaster Tycoon 4 Mobile die veel kritiek kreeg. Zo te zien heeft Atari hun lesje geleerd.

Ook zal je in de nieuwe RollerCoaster Tycoon-game je zelfgemaakte achtbanen kunnen delen en andere achtbanen kunnen downloaden die gemaakt zijn door andere spelers. Ook zal je parken van andere spelers kunnen bezoeken. Atari meld ook dat RollerCoaster Tycoon World geen microtransacties zal bevatten. Een releasedatum is niet bekend. Er zouden geruchten zijn dat een launch in 2014 gepland stond, maar dit zou zijn verschoven naar begin 2015. Bekijk hieronder de teaser trailer.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.