Ruilen in Pokémon Go kan niet via internet

Pokémon Go

Mobile
8.4

User Avg

Ruilen in Pokémon Go kan niet via internet

Ruilen in Pokémon Go kan niet via internet

Op de GDC, de Game Developers Conference, heeft de manager van Nianctic, Tatsuo Nomura, aangegeven dat het ruilsysteem in Pokémon Go inmiddels in ontwikkeling is. Hierbij liet hij meteen weten dat ruilen alleen lokaal kan. Je kunt dus niet via internet ruilen met die ene trainer in een ander land. Dit omdat Niantic het contact met spelers belangrijk blijft vinden. Voor mensen die in afgelegen gebieden wonen en dus weinig tot geen andere spelers in de buurt hebben is dit geen oplossing. Maar volgens Nomura is dit ook niet het idee achter dit systeem.

Ik wil niet denken aan het feit dat het ruilen van Pokémon een oplossing is voor de spawn-problemen die spelers in lokale gebieden kunnen hebben. De bedoeling is dat mensen die Pokémon hebben gevangen die specifiek in bepaalde regio’s zitten nu anderen kunnen helpen met het volbrengen van de Pokédex. We willen niet dat je online kunt gaan om daar aan te geven welke je wil en dat je zo kunt ruilen. Het persoonlijke aspect moet blijven.

Niantic wil de update dit jaar uit brengen. Een datum is er nog niet.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.