Sacred Legends komt naar iOS

Sacred Legends

Mobile
7

Goed

Sacred Legends komt naar iOS

Deep Silver FISHLABS en Chimera Entertainment kondigen een gloednieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de veelgeprezen Sacred-saga aan met de standalone RPG Sacred Legends voor mobiele platforms. Dit meeslepende fantasy-epos is vanaf nu te downloaden in de Apple App Store.

Sacred Legends is ontwikkeld door Chimera Entertainment, de studio achter het wereldwijde succes Angry Birds Epic, en uitgegeven door Deep Silver FISHLABS, het bedrijf achter de Galaxy on Fire-serie. In Sacred Legends vorm je een team met andere spelers om het gedoemde koninkrijk Ancaria te redden uit de klauwen van plunderende hordes demonen.

Sacred Legends is op maat gemaakt voor smartphones en tablets en combineert een aantal van de beste onderdelen van de Sacred-reeks, speciaal aangepast voor de nieuwe platforms zoals coöperatieve gameplay, ontwikkeling van je held, buitverzameling, crafting en het gebruik van runen en toverspreuken. Sacred Legends is geschikt voor zowel casual als hardcore spelers dankzij de unieke combinatie van toegankelijke gameplay en een overdaad aan content en opties. Hierdoor laat de game de keuze aan de spelers of ze zich volledig op de game storten of zo nu en dan even spelen. Het verhaal van Sacred Legends speelt zich af na de gebeurtenissen in Sacred Underworld, de bij fans zo geliefde uitbreiding van het originele Sacred.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.