Servers Star Wars Battlefront II (2005) zijn weer online

Servers Star Wars Battlefront II (2005) zijn weer online

Op 17 november verschijnt Star Wars Battlefront II, de game van Electronic Arts. Echter, het is niet de eerste game die die naam draagt. In 2005 verscheen Battlefront II al en bleek een zeer populaire game te zijn die vele jaren door enorm veel spelers gespeeld werd. Echter, de officiële servers gingen offline waardoor het spel niet meer te spelen was online. Zonde, want de grond en luchtgevechten wisten nog steeds veel spelers blij te maken. Disney heeft nu aangegeven dat de game weer in leven is. De servers van de game zijn terug online, via Steam. Zo vlak voor de release van de nieuwe Battlefront II kun jij dus nog aan de slag met de oude.

Verheugend nieuws Star Wars fans! Vanaf nu kun je weer online aan de slag met Battlefront II uit 2005. Je kunt weer samen met je vrienden mee vechten bij The 501st legion en met meer dan 64 spelers proberen de strijd om de Melkweg te winnen.

We spreken hier wel alleen over de PC-editie van de game. Mensen die de game op de PlayStation 2 of Xbox hebben, hoeven hun console dus niet uit de kast te halen. Daar is de game niet online speelbaar. De game kost op Steam 10 euro.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.