SharePlay gebonden aan 1 uur-sessies

SharePlay gebonden aan 1 uur-sessies

SharePlay is één van de door Sony bekendgemaakte functies van firmware 2.0 voor de PlayStation 4. Met SharePlay kan je samen met een vriend spelen zonder dat hij of zij de game heeft. Ook kan je vriend de controller overnemen als je niet verder komt bij een bepaalde missie.

Echter is nu bekend dat SharePlay maximale sessies kent van een uur. Je kunt dus maar een uur samen gamen. Natuurlijk kan je na dat uur gewoon een nieuwe sessie starten en verder gaan waar jullie gebleven waren, maar stel je voor dat je een paar potjes Fifa zit te spelen en midden in de game is de sessie afgelopen? Sony heeft hier nog geen andere oplossing voor dan gewoon een nieuwe sessie starten. Of en wanneer hier een andere oplossing voor komt is nog niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.