Sims 4 content onderweg naar Final Fantasy XV

Sims 4 content onderweg naar Final Fantasy XV

Square Enix heeft de handen ineen geslagen met Electronic Arts en Maxis, de studio achter The Sims, om exclusieve The Sims 4-content naar Final Fantasy XV Windows Edition te brengen. Spelers die Final Fantasy XV Windows Edition tussen 6 maart en 1 mei aanschaffen via Origin ontgrendelen een uniek kostuum in Sims-stijl: het beroemde Sims 4-lamapak met Plumbob. Deze kan Noctis in de campaign dragen, en is ook geschikt voor de avatars van spelers in Final Fantasy XV Multiplayer Expansion: Comrades.
Spelers die de game pre-orderen op Origin ontvangen als bonus ook de “FFXV Decal Selection” , een serie kleurrijke bestickeringen voor de Regalia-wagen, inclusief afbeeldingen van Gladiolus, Prompto en Ignis, alsmede de mannen en vrouwen van de Kingsglaive.

Niet alleen Final Fantasy XV Windows Edition-spelers worden getrakteerd op exclusieve content, want om de Final Fantasy XV Windows Edition te vieren kunnen vanaf 8 maart alle bezitters van The Sims 4 een special kostuum van een gekroonde prins Noctis Lucis Caelum voor hun avatars downloaden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.