Sony sluit server PlayStation 4-titel

Sony sluit server PlayStation 4-titel

Sony Interactive Entertainment geeft aan dat de servers van zes games gesloten gaan worden, de games gaan offline. Nu is dit vaak geen groot nieuws wanneer het om oudere games gaat die niemand meer speelt, maar het feit dat er een PlayStation 4-titel tussen zit maakt het toch wat anders. Sterker nog, het gaat om een game die nog geen jaar oud is.

Kill Strain, de MOBA-shooter van Sony San Diego verscheen in juli 2016, maar mag nu een vroege dood sterven. De servers gaan offline en de game zal daardoor niet meer speelbaar zijn. De overige servers die gesloten worden zijn die van PlayStation 3-titels High Velocity Bowling, Medieval Moves: Deadmund’s Quest, Sports Champions en Sports Champions 2. Ook de servers voor Modnation Racers: Road Trip voor de PlayStation Vita gaan stoppen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.