Sophie Monk keert terug in Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Sophie Monk keert terug in Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Om de release van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited’s nieuwste DLC game pack Thieves Guild te vieren, keert avonturierster Sophie Monk terug naar Tamriel! Trek samen met haar naar Abah’s Landing en bezoek er haar oude vriend Pete, die nu lid is van de Thieves Guild. Met de mogelijkheid veel geld te verdienen, aan activiteiten deel te nemen en een volledig nieuwe omgeving te verkennen zal je meteen jouw reisje willen boeken!

Word lid van de Thieves Guild van Abah’s Landing en word de nieuwste rekruut in hun organisatie van zakenrollers, inbrekers, rovers en dieven. De laatste DLC pack van het awards-winnende The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited neemt je mee naar Hew’s Bane – een nieuwe zone die je kunt ontdekken bij het Zuiderse schiereiland Hammerfell. Thieves Guild biedt je nieuwe buit en machtige group bosses, gecombineerd met nieuwe verhalende content die je terugbrengt naar al je favoriete regio’s in Tamriel.

Thieves Guild, ontwikkeld door ZeniMax Online Studios, is nu verkrijgbaar op pc/Mac, PS4 en Xbox One. Thieves Guild is inbegrepen in het ESO Plus-lidmaatschap, maar is ook apart verkrijgbaar voor 2,000 crowns via de ESO Crown Store.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.