Sora duikt op in World of Final Fantasy

Sora duikt op in World of Final Fantasy

Square Enix maakt bekend dat Sora, de geliefde ster uit de Kingdom Hearts-serie, een schattige World of Final Fantasy-makeover heeft gekregen en deze winter als gratis DLC voor de game beschikbaar komt.

Om te vieren dat begin volgend jaar Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue verschijnt komt Sora, gehuld in een outfit uit Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, voor beperkte tijd beschikbaar als champion summon in World of Final Fantasy. Meer informatie over hoe spelers Sora als champion summon kunnen krijgen volgen later.
In World of Final Fantasy reizen spelers met de tweeling Reynn en Lann door de mysterieuze wereld van Grymoire om hun verloren herinneringen terug te vinden. In deze bijzondere omgeving maken de jonge helden kennis met ruim 200 unieke en wonderlijke wezens, die Mirages worden genoemd, en tal van legendarische Kingdom Hearts-personages. Het compleet nieuw vechtsysteem laat spelers Mirages vangen, aanpassen, evolueren en opstapelen om zelfs de felste vijanden te verslaan!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.