Speel vandaag nog Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

PC PlayStation 4 Xbox One
8.1

Sterk

6.3

User Avg

Speel vandaag nog Call of Duty: Infinite Warfare

Speel vandaag nog Call of Duty: Infinite Warfare

De beta van Call of Duty: Infinite Warfare was oorspronkelijk te spelen tot maandag 17 oktober, 19.00/ Echter, Infinity Ward en Activision hebben laten weten dat deze digitale preview een dag langer te spelen is. Vanavond om 19.00 zal de stekker er echt uit gaan. Naar eigen zeggen komt dit door het grote succes van de beta.

Het zou echter ook kunnen dat de ontwikkelaars nog flink wat foutjes tegen zijn gekomen in de game. Zo wisten de servers vrijdag niet stand te houden, waren er bijzonder veel storingen en klaagden gamers zelfs dat de beta uit zichzelf van de harde schijf van de console gegooid werd.

Heb je nog niet veel gespeeld, grijp dan vandaag nog even je kans. Anders moet je echt wachten tot de release van het spel…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.