Star Wars-game van Visceral is een mix van Uncharted en 1313

Star Wars-game van Visceral is een mix van Uncharted en 1313

Star Wars 1313 stierf een vroege dood. Heel jammer, want wij waren erg onder de indruk nadat we de game zagen op de Gamescom van 2012. Nog steeds kijken we met trieste gevoelens terug naar iets wat een hele toffe game had kunnen worden. Amy Henning, de oorspronkelijke schrijfster achter de Uncharted reeks, is met Visceral Games bezig aan een Star Wars titel. Volgens Nolan North, de stem achter Nathan Drake, gaat deze game een mix worden van Star Wars 1313 en Uncharted. Klinkt ons als een toffe combinatie in de oren.

Tijdens een panel op Metrocon 2015 onthulde de stemacteur dit nieuws. Hij benadrukte steevast dat het echt niet om een nieuwe versie van 1313 ging, maar dat het een compleet nieuw spel gaat zijn. Wij kunnen niet wachten! Wil je weten wat Star Wars 1313 ook alweer was? Bekijk dan de onderstaande beelden.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.