Street Fighter V: Arcade Edition aangekondigd voor PC en PlayStation 4

Street Fighter V: Arcade Edition aangekondigd voor PC en PlayStation 4

Capcom onthult Street Fighter V: Arcade Edition, een bijgewerkte versie van de nieuwste game in de populaire vechtspellenserie. Deze game verschijnt op 16 januari 2018, exclusief voor de PlayStation 4 en PC. De nieuwe versie bevat alles uit de originele uitgave van Street Fighter V, samen met gloednieuwe gameplay-gerelateerde content, inclusief de Arcade Mode, Extra Battle Mode, nieuwe V-Trigger-acties, de Gallery, een geheel opnieuw ontworpen user-interface en meer. Spelers die de game al hebben krijgen al deze nieuwe content gratis via een in-game update, op hetzelfde moment dat Street Fighter V: Arcade Edition in de winkels verschijnt. In Noord-Amerika en Europa komt de game fysiek en digitaal beschikbaar voor de PlayStation 4 en als digitale download voor Windows PC.

Naast alle originele content uit Street Fighter V, komt de volgende content beschikbaar in Street Fighter V: Arcade Edition:
Arcade Mode
Extra Battle Mode
Nieuwe V-trigger-acties
Gallery
Nieuwe user-interface
DLC-personages uit Season 1
DLC-personages uit Season 2

In de komende Arcade Mode kunnen spelers goede herinneringen ophalen aan de rijke, 30-jarige geschiedenis van de multi-miljoenen verkopende Street Fighter-serie. Kies uit zes verschillende paden en strijd tegen computergestuurde tegenstanders om unieke eindes te bereiken, gebaseerd op de prestaties van de speler. In de Extra Battle Mode komt een nieuwe reeks tijdelijk exclusieve uitdagingen beschikbaar waarmee ze Fight Money kunnen verdienen. Wie alle vier uitdagingen van een maand weet te voltooien, ontvangt een speciaal, premium kostuum dat exclusief in deze spelstand verkrijgbaar is. Street Fighter V blijft spelers in 2018 en daarna regelmatig voorzien van nieuwe en verbeterde content, inclusief extra uitdagingen en andere, onaangekondigde content. Binnenkort volgt meer nieuws over de nieuwe spelstanden en functies, inclusief de nieuwe user-interface.

Huidige spelers van Street Fighter V en toekomstige bezitters van Street Fighter V: Arcade Edition worden in dezelfde pool geplaatst, terwijl de cross-platform play tussen PS4 en pc de spelerbasis blijft verenigen. De oorspronkelijke versie van Street Fighter V is nog steeds het enige wat spelers nodig hebben voor toegang tot de laatst geüpdate versie van deze titel. Alle gameplaycontent die na de lancering verscheen, zoals de DLC-personages van Street Fighter V, is geheel zonder betaling te verkrijgen, door diverse uitdagingen in de game te overwinnen en op die manier genoeg Fight Money te verdienen. Spelers die niet kunnen wachten om alle nieuwe content te ontgrendelen, kunnen deze ook direct aanschaffen met in-game valuta.

Season 2 van de 2017 Character Pass en DLC voor Street Fighter V loopt door tot het eind van dit jaar, waarbij nog steeds één laatste personage moet worden aangekondigd en uitgebracht, samen met diverse aanvullende kostuums. Houd de officiële kanalen van Street Fighter in de gaten voor al het laatste nieuws.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.