Super Smash Bros. 6 volgend jaar al?

Super Smash Bros. 6 volgend jaar al?

Dit jaar gaat Super Smash Bros. verschijnen voor de Wii U en 3DS. De fighter waarin de bekende personages van Nintendo het tegen elkaar opnemen moet één van de hits van het jaar gaan worden. Toch gaan er al geruchten over Smash Bros. 6. Namco zou inmiddels nieuwe mensen aan hebben genomen om te werken aan de game waardoor het ontwikkelteam van 120 naar 200 man zou gaan stijgen.

Smash Bros. 6 is expected to release in 2015. Smash Bros. 6 Nintendo and Namco Bandai and 3DS at Wii-U for the production it is done. The project and is composed of about 120 people present, we are planning to hire up to 200 people.

Vreemd is dat de titel Smash Bros. 6 is, terwijl de aankomende game pas het vierde deel in de serie is. Nintendo gaat niet in op de geruchten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.