Teaser en datum voor Game of Thrones: Conquest

Teaser en datum voor Game of Thrones: Conquest

Warner Bros. Interactive Entertainment en HBO Global Licensing kondigen de releasedatum aan van Game of Thrones: Conquest en hebben de eerste teaser trainer onthuld. De MMO strategie mobile game, ontwikkeld door Turbine, is beschikbaar via de App Store en Google Play op 19 oktober 2017.
Of het nu gaat om pure macht of misleiding, Game of Thrones: Conquest laat spelers hun Huis regeren zoals zij dat willen. Krachtige legers worden samengesteld om het op te nemen tegen rivalen, terwijl spelers hun raadgevers bevelen om de vijanden van binnenuit te saboteren. Alleen de meest sluwe spelers hebben wat nodig is om op de IJzeren Troon te zitten.

Spelers die zich alvast registreren voor Game of Thrones: Conquest ontvangen de Prepare for War Bundle, met onder andere Night’s Watch trainingsuitrusting, goud en middelen om te helpen in hun strijd om de IJzeren Troon.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.