The Elder Scrolls: Legends krijgt gigantische update en nieuwe platformen

The Elder Scrolls: Legends

Mac Mobile PC

The Elder Scrolls: Legends krijgt gigantische update en nieuwe platformen

The Elder Scrolls: Legends krijgt gigantische update en nieuwe platformen

The Elder Scrolls: Legends ontvangt een gigantische update dat nieuwe key features toevoegt en een nieuwe competitieve toernooimodus introduceert, namelijk Gauntlet. The Elder Scrolls: Legends is nu beschikbaar op Android Tablet en op Steam voor Mac als gratis download en vervoegt zo het rijtje van eerder verschenen versies op pc via Bethesda.net en iPad. Spelers die van platform willen wisselen, kunnen dat door gewoon met hun account in te loggen op de andere toestellen. Alles wordt bijgehouden, waardoor je probleemloos verder kan spelen op een ander platform.

Legends’ nieuwe Gauntlet mode introduceert globaal georganiseerde competitieve events, waarbij deelnemers moeten strijden om een plaatsje op de wereldwijde rangschikking. Diegenen die het goed doen in Gauntlet zullen Card Packs, Gold, en andere speciale in-game prijzen winnen. Gauntlet events zullen verschillen in grootte, toegangskost en prijzen en zullen spelers uitdagen met hun favoriete en beste decks te strijden.

Het eerste Gauntlet event, genaamd Rumble, start op 27 mei op alle platformen. In Rumble zullen spelers een deck uit hun collectie moeten kiezen en strijden tot ze negen keer hebben gewonnen of drie keer hebben verloren. Spelers die negen maal weten te winnen, ontvangen een willekeurige Legendary als een van de prijzen. Spelers ontvangen ook Card Packs, Gold en/of Soul Gems naargelang het aantal keer dat ze kunnen winnen.

Bethesda lanceert ook de Spectator mode en laat zo spelers toe live games van anderen (op hun Friends list) te volgen. Fans kunnen hun skills aanschouwen en nieuwe strategieën van vrienden opdoen. De Spectator Mode zal worden aangepast naargelang de feedback.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.