The Elder Scrolls: Legends, lancering, PvE-verhaal en toekomstige details

The Elder Scrolls: Legends

Mac Mobile PC

The Elder Scrolls: Legends, lancering, PvE-verhaal en toekomstige details

The Elder Scrolls: Legends, lancering, PvE-verhaal en toekomstige details

Bethesda is blij omdat ze flink wat informatie rond The Elder Scrolls: Legends kunnen onthullen, inclusief de officiële launch voor pc (gisteren), de eerste nieuwe content update, The Fall of The Dark Brotherhood, alsook details van belangrijke toevoegingen voor de game, inclusief nieuwe platformen, uitbreidingen en features gepland voor komende maanden.

Na meerder maanden van bèta feedback van spelers en een groot aantal verbeteringen, toevoegingen en optimalisaties, zijn we erg trots om de “Bèta”-tag officieel te verwijderen van The Elder Scrolls: Legends, en deze formeel te lanceren op pc. Strategy card game fans die een diepere uitdaging zoeken doordrenkt in een Elder Scrolls-thema, kunnen de game gratis downloaden via de Bethesda.net launcher, hun vrienden uitnodigen en genieten van alle beschikbare singleplayer en multiplayer content.

Ze onthullen ook de eerste inhoud update voor The Elder Scrolls: Legends, The Fall of The Dark Brotherhood, een nieuw PvE-verhaal dat spelers in een double-agent rol plaatst, ingehuurd om de rangen van The Dark Brotherhood te infiltreren. Gerekruteerd door een sinistere groep om de beruchte en fan-favoriete Elder Scrolls-gilde van dodelijke moordenaars neer te halen, zullen spelers belangrijke keuzes moeten maken die zowel de missies die je zult spelen als het einde van het verhaal zullen beïnvloeden.

The Fall of The Dark Brotherhood bevat een groot nieuw avontuur wat voorafgaand aan de gebeurtenissen van The Elder Scrolls V: Skyrim plaatsvindt. De nieuwe inhoud zal worden opgesplitst in drie delen, of kaarten, en zal meer dan 25 missies en 40 nieuwe kaarten in het spel introduceren. Door missies te voltooien binnen de nieuwe Story, zullen spelers nieuwe kaarten vrijspelen die enkel beschikbaar zijn via The Fall of the Dark Brotherhood, inclusief drie nieuwe Legendary-kaarten.

The Fall of the Dark Brotherhood zal in-game te koop zijn als drie individuele mappen of als een bundel voor een speciale prijs van €19,99 en kan ook gekocht worden met in-game goud. Wie The Fall of the Dark Brotherhood oppikt zal ook als bonus Doom Wolf activeren in The Elder Scrolls Online (enkel pc/Mac). Dit is slechts de eerste stap in het beter integreren van Legends en The Elder Scrolls Online.

Met de officiële lancering op pc, heeft Bethesda ook een routekaart onthuld voor een enorme hoeveelheid nieuwe inhoud en features voor komende maanden, inclusief:

Globale iPad lancering 23 maart: The Elder Scrolls: Legends zal later deze maand op iPad verschijnen, met z’n globale mobiele debuut op 23 maart. De game zal gratis verkrijgbaar zijn in de App Store.
Globale Android Tablet lancering april: Snel na de iPad, volgt de game ook voor Android tablets volgende maand, zo breidt het zich uit naar miljoenen aanvullende toestellen wereldwijd.
Twitch-integratie en Spectator Modus – Mei zal een grote update met zich meebrengen die Twitch-integratie en de Spectator Mode zal introduceren. Dit staat spelers toe om hun skills eenvoudiger te tonen en live online wedstrijden te volgen om nieuwe strategieën te leren van de meesters van de game.
Nieuwe Gauntlet Modus – Ook in mei zal de Gauntlet mode geïntroduceerd worden waarin spelers het tegen elkaar moeten opnemen in mini-toernooien met hun eigen decks. In aanvulling van de huidige Ranked ladder, kan Gauntlets van verschillende groottes en lengtes zijn en zal het spelers de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan in-game wedstrijden die ze op hun eigen tempo kunnen spelen.
Mac OS-lancering: Deze lente blijft The Elder Scrolls: Legends uitbreiden naar nieuwe platformen met een wereldwijde lancering voor Mac OS.
Grote uitbreidingen deze zomer – The Fall of the Dark Brotherhood is slechts het begin van meerdere nieuwe Verhalen en Sets komende naar Legends in 2017, met de komst van een eerste nieuwe, grote set gepland voor deze zomer. Meer informatie over deze set zal vrijgegeven worden tijdens de E3 2017 in juni.
Mobiele toestellen deze zomer – De game zal deze zomer de sprong maken naar telefoons waarbij strategische kaarten gespeeld kunnen worden op zowel iPhones als Android-toestellen. Meer informatie, inclusief de lanceringsdatum, zal onthuld worden op E3 2017 in juni.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.