The Elder Scrolls Online Sony PlayStation 4 Pro 4K Trailer

The Elder Scrolls Online

PC PlayStation 4 Xbox One

The Elder Scrolls Online Sony PlayStation 4 Pro 4K Trailer

Afgelopen nacht werd tijdens het Sony PlayStation 4 Pro-aankondigingsevent in New York onthuld dat The Elder Scrolls Online een van de eerste games zal zijn met ondersteuning voor de nieuwe PlayStation 4 Pro bij lancering via een game-update. The Elder Scrolls Online werd er live getoond in prachtige 4K-beelden. Vandaag lanceert Bethesda een gameplay trailer, waarin The Elder Scrolls Online in 4K op een PlayStation 4 Pro draait.

Wanneer de PlayStation 4 Pro op 10 november 2016 lanceert, zal The Elder Scrolls Online meteen speelbaar zijn in 4K, of je de game nu nieuw hebt aangeschaft of reeds in je bezit had. Aangezien de game oorspronkelijk werd ontwikkeld voor heel wat pc-specificaties kon ZeniMax Online Studios de vormgeving van de game van een upgrade voorzien, dankzij de kracht van de PlayStation 4 Pro. Voor spelers betekent dit dat The Elder Scrolls Online met de PlayStation 4 Pro op een 1080p HD TV er mooier zal uitzien en diegene die een 4K-monitor gebruiken de game kunnen spelen in 4K.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.