The Elder Scrolls Online – The Siege Cinematic trailer

The Elder Scrolls Online – The Siege Cinematic trailer

Spelers kunnen in The Elder Scrolls Online hun eigen manier van spelen bepalen, terwijl ze vertrekken op avontuur door Tamriel. Je kunt alleen de heroïsche queeste aanvatten zoals in eerdere Elder Scrolls games, je kunt de immense wereld ontdekken met vrienden, of je kunt met honderden tegelijk deelnemen aan enorme PvP battles met als doel het Rijk te redden. Matt Firor, Game Director van The Elder Scrolls Online:

We zijn erg dankbaar voor de enorme respons die The Elder Scrolls Online al kreeg. Vijf miljoen mensen registreerden zich voor de beta en het is duidelijk dat grote aantallen fans gewacht hebben op het moment dat ze hun eigen online avontuur kunnen starten en kunnen ervaren wat de game te bieden heeft. Het is voor ons fantastisch om dit nu door te geven aan iedereen.

https://www.youtube.com/watch?v=KoT1b7W1i2Y
Naast de PC en Mac release van The Elder Scrolls Online, verschijnt de game over enkele maanden ook voor PlayStation 4 en Xbox One

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.