The Evil Within: The Assignment krijgt releasedatum en trailer

The Evil Within: The Assignment krijgt releasedatum en trailer

Bethesda kondigt vandaag aan dat The Evil Within: The Assignment vanaf 10 maart beschikbaar zal zijn voor Xbox One, Xbox 360 en pc. De PS3- PS4-versie volgt op 11 maart 2015. Voor een eerste blik op de aankomende downloadbare content voor The Evil Within, de survival horrorgame van de legendarische director Shinji Mikami, wordt de eerste trailer nu vrijgegeven. Het verhaalgedreven The Assignment, de eerste in een tweedelige DLC-reeks, wordt deze lente nog opgevolgd door The Evil Within: The Consequence.

In The Evil Within: The Assignment en The Evil Within: The Assignment kruipen spelers in de huid van detective Juli Kidman, Sebastian Castellanos’ mysterieuze partner, in een verhaal waarin heel wat vragen die zich in The Evil Within kwamen opdringen, lijken te worden beantwoord. Onderweg zal ze nieuwe soorten vijanden tegen het lijf lopen, mysteries onthullen en talrijke angsten doorstaan. The Assignment en The Consequence geven fans van The Evil Within de kans detective Kidmans geheime motieven te ontdekken en uit te dokteren wat haar relatie is met Mobius, de geheimzinnige groep die achter de gebeurtenissen in The Evil Within zit.
Zowel The Assignment als The Consequence zijn onderdeel van The Evil Withins Season Pass die €19,99 kost. Deze is beschikbaar op PSN, Xbox Live en pc en bevat drie add-ons voor de game, inclusief het nog te verschijnen The Evil Within: The Executioner. The Assignment is ook apart verkrijgbaar en kost €9,99.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.