The Evil Within: The Consequence is nu verkrijgbaar

The Evil Within: The Consequence is nu verkrijgbaar

Bethesda kondigt aan dat The Evil Within: The Consequence nu verkrijgbaar is! Het verhaalgedreven The Consequence is het vervolg op The Evil Within: The Assignment dat opnieuw een mix van stealth-action en gunplay voorschotelt.

In The Evil Within: The Assignment en The Evil Within: The Consequence kruipen spelers in de huid van detective Juli Kidman, Sebastian Castellanos’ mysterieuze partner, in een verhaal waarin heel wat vragen die zich in The Evil Within kwamen opdringen, lijken te worden beantwoord. Onderweg zal ze nieuwe soorten vijanden tegen het lijf lopen, mysteries onthullen en talrijke angsten doorstaan. The Assignment en The Consequence geven fans van The Evil Within de kans detective Kidmans geheime motieven te ontdekken en uit te dokteren wat haar relatie is met Mobius, de geheimzinnige groep die achter de gebeurtenissen in The Evil Within zit.
Zowel The Assignment als The Consequence zijn onderdeel van The Evil Withins Season Pass die €19,99 kost. Deze is beschikbaar op PSN, Xbox Live en pc en bevat drie add-ons voor de game, inclusief het nog te verschijnen The Evil Within: The Executioner. The Consequence is ook apart verkrijgbaar voor €9,99. Onze review van The Assignment vind je hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.