Tickets voor Activision’s Call of Duty Championship vanaf 17 februari te koop

Tickets voor Activision’s Call of Duty Championship vanaf 17 februari te koop

Voor het eerst in de geschiedenis van de Call of Duty Championship, presented by Xbox, zijn er voor het algemene publiek tickets te koop. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn, maar dan kun je wel alle Call of Duty-wereldtoppers live zien strijden om het totale prijzenbedrag van 1 miljoen dollar. Op 17 februari komen om 19.00 uur een beperkt aantal kaarten beschikbaar via www.majorleaguegaming.com.

Platinum Package
· Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC content pack;
· Exclusieve Call of Duty Championship 2015 hoody;
· Exclusieve Call of Duty Championship 2015 merchandise;
· Call of Duty Championship 2015 premium pack token;
· Driedaagse toegangspas voor de 2015 Call of Duty Championship, presented by Xbox;
· Toegang tot VIP-zitplaatsen.

Gold Package
· Call of Duty: Advanced Warfare: Ascendance DLC content pack;
· Exclusieve Call of Duty Championship 2015 merchandise;
· Call of Duty Championship 2015 premium pack token;
· Driedaagse toegangpas voor de 2015 Call of Duty Championship, presented by Xbox;
· Toegang tot algemene zitplaatsen.

Beide pakketten bezitten een token voor het Call of Duty Championship 2015 premium personalization pack. Dit pakket bevat drie nieuwe dradenkruisen, een gouden weapon camo, een nieuwe calling card, een Championship Exoskeleton, een Championship helm en meer. De DLC is per direct beschikbaar via Xbox Live.

De Call of Duty Championship, presented by Xbox is toegankelijk voor alle spelers die zich hebben gekwalificeerd, of ze nu prof zijn of niet, ervan uitgaande dat ze voldoen aan de eisen die gesteld worden in de officiële regels en voorschriften. Extra details over de Call of Duty Championship, presented by Xbox zijn te vinden op deze pagina. Aanvullende toernooi-informatie komt beschikbaar op https://callofduty.com/esports.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.