Twee leden van Knights of the Zodiac aangekondigd voor Jump Force

Twee leden van Knights of the Zodiac aangekondigd voor Jump Force

Bandai Namco heeft onthuld dat Saint Seiya-personages Pegasus Seiya en Dragon Shiryu hun opwachting maken in Jump Force.
Seiya en Shiryu zijn leden van de Knights of the Zodiac, een groep uitverkoren strijders die gezworen hebben vrede en rechtvaardigheid over heel de wereld te beschermen.

Pegasus Seiya is de Saint van het Pegasus sterrenbeeld – bekend om zijn vastberadenheid en sterke geest. In uiterste nood kan Seiya beroep doen op de kracht van de Gold Cloth of Sagittarius, waardoor zijn krachten volledig worden versterkt.

Het tweede speelbare personage uit de Saint Seiya-reeks is Dragon Shiryu. Beschermd door het Dragon sterrenbeeld is hij van alle Saints een van de kalmste en meest ingetogen. Hij is ook een van de weinige Bronze Saints verkozen om de Gold Cloth te dragen. Wanneer nodig kan hij extra kracht oproepen dankzij zijn Libra Cloth en zo vijanden verslaan.

Naast deze aankondiging werd ook de Mayan City-stage onthuld, waar Jump Force-vechters het tegen elkaar kunnen opnemen tussen de oude ruïnes. De game verschijnt in februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.