Tweede generatie Pokémon naar Pokémon Go?

Pokémon Go

Mobile
8.4

User Avg

Tweede generatie Pokémon naar Pokémon Go?

Tweede generatie Pokémon naar Pokémon Go?

Niantic Labs heeft het maar druk met hun Pokémon Go. Waar we de laatste weken bijvoorbeeld een speciaal evenement hadden rondom Halloween, een update heeft gezorgd dat we veel minder Pidgey’s tegen gaan komen en dat er een daily quest-systeem aan zit te komen, zorgt ervoor dat de ontwikkelaar blijft sleutelen aan hun app. Nu lijkt het er ook nog eens sterk op dat de volgende generatie Pokémon aan de game toegevoegd gaat worden. In de creaturen data van de laatste update is namelijk al alle data voor deze generatie aan toegevoegd. Binnenkort kun je dus Togepi, Cindaquil en Pichu gaan verwachten in het spel.

Met de laatste update is ook de ‘transform’ aanval toegevoegd aan het spel. Spelers verwachten dus dat Ditto binnenkort gaat verschijnen. Deze is tot op heden nog niet verscheen, het is de enige niet-Legendary Pokémon die nog niet te vangen is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.