Uncharted 4 krijgt opnieuw uitstel

Uncharted 4: A Thief’s End

PlayStation 4
8.8

Sterk

8.6

User Avg

Uncharted 4 krijgt opnieuw uitstel

Uncharted 4 krijgt opnieuw uitstel

Uncharted 4: A Thief’s End komt later dan gepland was. Sony en Naughty Dog hebben laten weten dat de game twee weken later komt. De release staat nu op 10 mei. Het is niet de eerste keer dat de game uitstel krijgt. PlayStation’s Shawn Layden:

In een poging om de wereldwijde vraag aan te kunnenen ervoor te zorgen dat iedereen wereldwijd op dag één kan spelen, hebben we de release met twee weken uitgesteld voor extra productie tijd.

We weten dat dit misschien erg teleurstellend is en het spijt ons echt dat je iets langer moet wachten om Naughty Dogs nieuwste te kunnen spelen. Maar er is ook goed nieuws; de game is fenomenaal! We weten zeker dat het het wachten waard is en het team bij Naughty Dog kan dan ook niet wachten tot jullie Nathan Drake’s laatste avontuur mogen beleven.

Gelukkig is er aankomend weekend wel een beta.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.