Up2Date, 8 februari 2015

Up2Date, 8 februari 2015

Het is alweer zondag en dat betekent een nieuwe Up2Date. Natuurlijk waren er ook deze week weer een aantal leuke, interessante en toffe nieuwtjes te vinden dus bij dezen staan er vijf voor je op een rij.

Game of Thrones Episode 2: The Lost Lords nu beschikbaar
Op korte termijn is Telltale met een aantal toffe games gekomen: Walking Dead, The Wolf Among Us en nu ook Game of Thrones. Voor deze laatst game is nu de tweede episode verkrijgbaar: The Lost Lords. Met een interessante trailer, waarin je Mira Forrester, Tyrion en John Snow ziet, is aangekondigd dat de nieuwe episode vanaf deze week speelbaar is.

Nieuwe Just Cause 3 screenshots
Er zijn nieuwe screenshots online gezet van Just Cause 3. De game ziet er op de screenshots enorm mooi uit. Daarnaast wordt op de afbeeldingen duidelijk dat het spel boordevol zal zitten met actie. Je hebt onderandere de grappling hook en wingsuit tot je beschikking. Hoewel er steeds nog vrij weinig informatie komt vanuit de maker, Avalanche Studios, zou de game toch echt dit jaar moeten verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Alle nieuwe screenshots zie je hier.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Call of Duty: Advanced Warfare – Havoc krijgt datum voor PlayStation en PC
Voor de Call of Duty-spelers onder ons is het even leuk om te vermelden dat de eerste Advance Warfare DLC op 26 februari te spelen is op PlayStation 4, PlayStation 3 en PC. Natuurlijk is Call of Duty alom bekend en het laatste deel is dan ook ‘s wereld best verkochte console game van 2014. Call of Duty: Advanced Warfare Havoc zal enorm veel nieuwe content hebben waarbij er vier nieuwe multiplayer maps komen en daarnaast de veelzijdige AE4 directed energy assault rifle en de custom versie daarvan, de AE4 Widowmaker. Ook bevat de DLC Pack de nieuwe coöperative mode Exo Zombies. Call of Duty: Advanced Warfare Havoc maakt deel uit van de Call of Duty: Advanced Warfare DLC Season Pass, waarmee fans alle vier voor dit jaar geplande DLC Packs kunnen kopen.

Trailer voor DMC: Devil May Cry Definitive Edition
Voor de DMC fans onder ons moet er natuurlijk even een momentje in de Up2Date komen waar het gaat over de trailer welke deze week is verschenen voor DMC’s Definitive Edition. In de trailer krijg je gameplay te zien waarbij Dante menig vijand een kopje kleiner maakt door middel van de Must Style gameplay. Hiermee kun je vijanden een aardig staaltje schade toebrengen wanneer Dante de S-rank bereikt. De DMC: Devil May Cry Definitive Edition zal verschijnen op 10 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One. Nog heel even wachten dus…
House of Wolves komt Q2, grote update komt deze maand nog naar Destiny
De grootste hype rondom Destiny lijkt wat te vervagen. Steeds meer mensen lijken even een ‘Destiny-stop’ te hebben. Met The Dark Below kregen we nieuwe enemies en raids maar veel spelers die deze meteen zijn gaan spelen, hebben Crota nu wel een aantal keren op zijn knieën gewerkt. Maar… Er is nu nieuws over House of Wolves, de tweede DLC van Destiny. Deze mogen we verwachten in het tweede kwartaal van 2015. Voor eind februari heeft Bungie een nieuwe patch in de planning, de komende weken zal bekend worden wat de patch precies in zal houden. Op dit moment zegt Bungie momenteel weinig over, de enige hint die gegeven is, is dat ze waarschijnlijk de Pulse Rifle wat sterker gaan maken. Volgens Bungie worden de spelers momenteel niet erg enthousiast van dit wapen.

Deze week kon je lezen hoe Kevin stil stond bij de toekomst van gamemagazines. Hoewel je jaren geleden nog een aardig rekje vol zag staan in de winkel, lijkt dat met de komst van het almachtige internet verleden tijd. Lees wat Kevin daarvan vindt! Denk je net als Harmen; ‘Halloooo, waar zijn de goede gratis PS4 titels voor de PlayStation Plus gebruikers!?’ dan heb je een goed punt. Op een paar titels na is het namelijk maand na maand niet echt een culinair hoogstaand buffet van games. Gelukkig houdt Harmen er goede moed in en kijkt terug op de tien tofste AAA-games welke verschenen zijn voor de PS Plus-gebruikers op de PS3.

Nou mede-gamers, dat was het weer voor deze week. Volgende week hebben we weer een nieuwe Up2Date voor jullie klaar staan om iedereen weer te voorzien van de laatste nieuwtjes. Tot dan!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.