Up2Date, 24 april 2016: Say hello to Mafia 3

Up2Date, 24 april 2016: Say hello to Mafia 3

Dames en heren, het is tijd voor de wekelijkse dosis nieuws. Het is vandaag misschien aan de late kant, maar dat komt doordat ik een klein beetje ziek ben. Ik ben natuurlijk een echte vent, dus ik denk de hele tijd dat ik aan het overlijden ben. Echter houdt niets mij weg om jou van het laatste nieuws te voorzien. Deze week is er weer genoeg gebeurd. We gaan het in deze editie ook hebben over een uitgestelde game, wat trailers en natuurlijk over Mafia 3. Mafia 3 heeft namelijk een verschijningsdatum gekregen. Laten we van start gaan!

Mafia 3 komt op 7 oktober dit jaar uit. We kruipen in de huid van Lincoln Clay en hij is klaar om strijd te gaan voeren met de Italiaanse Mafia in New Orleans, of zoals zij het daar zeggen: “Nawrlins”. Lincoln heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven, waaronder: racisme, oorlog en ander geweld. Hierdoor lijkt Lincoln niet vies te zijn van een beetje geweld om zijn doelen te gebruiken. Er is een nieuwe trailer verschenen voor de game en in die trailer zien wij Lincoln flink tekeer gaan met een honkbalknuppel, explosieven en hij duwt een jachtgeweer in iemand zijn maag. Natuurlijk kan ik je daarover laten lezen, maar bekijk vooral de trailer hieronder:

https://youtu.be/4UdSpFXz8Q4

Gears of War 4 zit er ook al aan te komen. Sterker nog: de beta is ondertussen al druk bezig. Zelf heb ik helaas geen Xbox One, maar ik heb natuurlijk wel wat beelden gezien van de beta en ik kan je vertellen: het ziet er goed uit! Gears of War is sowieso de franchise waardoor ik het jammer vind dat ik geen Xbox heb. Ik was altijd een beetje jaloers op de mensen met een Xbox omdat zij aan de slag konden met Gears, ik heb echter nooit genoeg geld gehad voor meerdere consoles, maar dit weerhoudt mij er niet van om Gears of War te spelen. Dit gaat natuurlijk ook het geval zijn met Gears of War 4. Ik klop gewoon aan bij de leden van GameParty die wel een One in huis hebben! Ik dwaal af, de reden dat ik Gears of War 4 aanhaalde, was namelijk omdat er een nieuwe trailer is verschenen van de maps die nu speelbaar zijn in de beta! Bekijk de trailer hieronder.
De beta van Mirror’s Edge Catalyst is ook gaande. Echter zit hier ook minder leuk nieuws aan verbonden en dat is: de game is twee weken uitgesteld. De ontwikkelaar wil namelijk genoeg tijd hebben om eventuele feedback te verwerken. Dit is natuurlijk altijd goed, het is alleen een beetje jammer dat wij hierdoor met zijn allen wat langer op de game moeten wachten. De game komt nu uit op 9 juni. Ik heb beelden van de beta gezien en ook al zien deze beelden er goed uit, het werd mij snel duidelijk dat de game nog in het ontwikkelingsproces zit. In de beelden bleef de speler namelijk expres even op de rand van een object staan, waardoor de speler net niet viel en hierdoor raakte het spel helemaal in de war. Zo erg in de war dat je niets meer kon zien, doordat de camera alle kanten op vloog. Ik vind het dus zeker een goed idee dat de game even wat uitstel heeft gekregen!

Het laatste nieuws van de week is dat de eerste DLC voor Dark Souls 3 dit najaar nog komt. De game hebben wij helaas niet kunnen recenseren, maar ik ben er heilig van overtuigd dat dit een goede game is. Ik ga de game ook per direct kopen, zodra ik weer een beetje geld op mijn rekening heb staan. Ik besef mij overigens goed dat dit de tweede opmerking is over mijn geld, maar ik heb het redelijk goed hoor! Mocht je toch geld willen doneren, neem vooral contact op! Er komt nog een tweede DLC pakket uit voor Dark Souls 3, maar wanneer deze komt is tot op heden nog onbekend.

Dames en heren, dit was de Up2Date. Mocht je nog meer nieuws willen zien, check dan vooral dagelijks in bij GameParty. Wij showen je het nieuws en natuurlijk nog allerlei filmpjes en veel meer. We hebben ook nog een tal van unieke artikelen in de aanbieding van ontzettend getalenteerde mensen. Blijf vooral even rondhangen, neem een slok koffie en verdiep je in de mooi website die GameParty heet. Tot volgende week!

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.