Win Xbox Live of PlayStation Network Giftcards

Win Xbox Live of PlayStation Network Giftcards

De maanden vol met games komen er weer aan. En jawel, we weten het net zo goed als jij; games zijn niet goedkoop. Daarom gaan we je, in samenwerking met LiveCodes.nl en PSNCode.nl een eindje op weg helpen. Hoe dan? We horen het je vragen. Simpel! We geven twee keer een giftcard ter waarde van twintig euro weg om te besteden op het PlayStation Network en twee keer twintig euro voor op Xbox Live. Je digitaal aangeschafte game is ineens een stuk goedkoper! Of die gewilde FIFA points zijn ineens een stuk interessanter.

Wat moet je doen om te winnen? Simpel! Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl en zet daarin wat jij met de giftcards aan wil schaffen. Uit alle inzendingen kiezen we vier winnaars. Vergeet niet te vermelden voor welk platform je de giftcard zou willen winnen. Succes!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.