Up2Date: win een shirt

Up2Date: win een shirt

Lieve lezers, het is weer tijd voor nog eens een Up2Date en zetten we alle nieuwtjes voor je op een rijtje. Alle hoogtepunten op GameParty laten we op deze manier de revue passeren. Deze keer omvat de Up2Date de uren speelplezier van Doom, Mark Hamill die weer stemmen inspreekt, het winnen van een erg vet shirt en nog meer. Ben jij benieuwd hoe jij deze kan winnen? Lees dan vooral verder!

Win een Far Cry Shirt bij GameParty
Vet Far Cry shirt winnen? Dat gaat makkelijker dan je denkt! Het enige wat je hoeft te doen is onze Facebookpagina een like geven en je doet al mee aan de winactie. Als je benieuwd bent hoe het er uit ziet zit je daar overigens ook goed. Onze Harmen heeft het shirt in zijn handen gedrukt gekregen tijdens een pers evenement. Daar gaat hij nog een leuk artikel over schrijven, maar dat merken jullie te zijner tijd wel. Daarnaast heeft Harmen Far Cry Primal in handen gekregen voor de recensie. Wat hij van de game gaat vinden, gaan we je ook nog vertellen. Hopelijk vindt hij het een goede game, anders loop jij misschien met een vet shirt van een niet zo vette game.

Genoeg uren speelplezier voor Doom
Doom zit er nu toch echt aan te komen. De game heeft wat moeilijkheden gekend in de ontwikkeling maar de laatste beelden van de game zien er zeer goed uit. Precies zoals Doom hoort te zijn: het bloed spat alle kanten op, de ledematen vliegen in de rondte en de monsters van hel gaan aan het spit geregen worden door Doom Guy. Nu is er goed nieuws voor alle bloeddorstige freaks (zoals ik): de game duurt ook nog behoorlijk lang. Het lijkt er namelijk op dat er minimaal dertien uren in beslag genomen gaan worden van je kostbare tijd. Dit zou mede door de moeilijkheidsgraad komen, maar dertien uur voor een FPS is behoorlijk lang en ik word er erg blij van.
Sony zoekt firmware testers
Er komt een nieuwe firmware voor de PlayStation 4 aan. Deze lijkt wat nieuwe functies te gaan hebben, want Sony is op zoek naar beta tester. Je kan je opgeven via de officiële website van PlayStation. Het enige wat je hoeft te doen is je PSN door te geven en akkoord te gaan met de voorwaarden van de aankomende beta. Wat zullen de nieuwe functies zijn? Zal de PlayStation Eye misschien eens wat actiever gebruikt gaan worden? Want dat is ondertussen wel een flop geworden. Wat hoop jij dat er in de nieuwe firmware komt? Laat het ons vooral weten!

Mark Hamill komt in Master of Orion
Mark Hamill is natuurlijk bekend van Star Wars, maar ook een zeer populaire stemacteur. Hij is het best bekend voor zijn representatie als The Joker in Batman. Mark gaat nu in een andere game een rol vertolken, namelijk Master of Orion, een opkomende game van Wargaming. Tevens komt Robert Englund aan te pas. Wie is dat? Nou, dat is Freddy Krueger! Leuk feitje: Robert Englund en Mark Hamill gaan way back, nog voor de eerste Star Wars film. Sterker nog: Robert heeft ervoor gezorgd dat Mark van Star Wars af wist. Nu komen de twee samen in een game. Dat moet toch leuk worden?
De artikelen van GameParty
Naast alle nieuwtjes hebben we ook nog artikelen voor je in de aanbieding, zoals een review van Call of Duty Black Ops 3: Awakening DLC. Een hele mond vol, maar het zijn een aantal extra maps die je voor Call of Duty Black Ops 3 kan krijgen. Daarnaast onze redelijk nieuwe feature ‘Ik speel nog steeds…’ In dit geval gaat het over Monster Hunter 4 Ultimate, mijn game naar keuze. Wat ik er zo tof aan vind? Lees vooral mijn artikel daarover! Robin heeft ook een ontzettend toffe feature online gezet: welke sequels zou hij dit jaar wel willen zien? Ben je benieuwd naar welke en heb jij ook een aantal goede suggesties? Check dan vooral zijn artikel!

Dat was het lieve mensen. Onze Up2Date voor deze week. Een prijsvraag, nieuwtjes en artikelen, alles heeft de revue gepasseerd. Mis je nog iets? Nee? Dat dacht ik al! Blijf elke dag op onze site, laat wat reacties achter, of niet natuurlijk. Je kan ook volgende week terugkomen voor weer een nieuwe Up2Date!

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.