Update maakt World of Tanks realistischer

World of Tanks

PC PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
7.9

User Avg

Update maakt World of Tanks realistischer

Update maakt World of Tanks realistischer

Wargaming heeft zojuist update 9.14 voor World of Tanks gelanceerd. Deze update bevat nieuwe fysica dat het besturen van de tank nog gemakkelijker maakt maar nog belangrijker… het voegt een nieuwe geluidsengine toe die niet alleen de kwaliteit sterk verbeterd maar je ook een duidelijke indicatie geeft waar het vandaan komt en wat er precies in jouw omgeving gebeurd.

Deze verbetering is te danken aan het geluidsengine genaamd “Audiokinetic Wwise” en geeft spelers de kans om alles tot in de detail te horen dankzij de aparte core die tussen de 10 en 30 aparte tracks doorgeeft. Deze geluidsporen zijn door echte authentieke tanks op terreinen opgenomen. Zo kunnen zelfs echte kenners herkennen wat voor tank hun besluipt en wat voor ammunitie zij afvoeren. Daarnaast geeft de verbeterde fysica spelers nog dynamischer gevechten. Zij kunnen nu scherpere bochten maken, sneller van richting veranderen en ook de tankkoepel radius beter besturen tijden het rijden. Dat alles maken, zeker de lenige tanks, nog manoeuvreerbaarder.

Ook worden er 24 nieuwe HD modellen toegevoegd; wat een lust voor het oog is voor wie de HD versie speelt. Tot slot en een nieuwe map voor de “Rampage” modus genaamd “Ravaged Capital”; die spelers in het hart van Parijs gedurende de Tweede Wereld oorlog dropt. Sergey Laptenok, Publishing Product Director, World of Tanks:

The major improvements to sound and physics in update 9.14 have been highly-anticipated by our fans. All this was made possible with feedback from players, and we have delivered an experience that brings them closer to the action than ever before.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.