Vecht in nieuwe weersomstandigheden in World of Tanks: Xbox 360 Edition

Vecht in nieuwe weersomstandigheden in World of Tanks: Xbox 360 Edition

Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat er nieuwe content beschikbaar is gekomen voor World of Tanks: Xbox 360 Edition. Iedereen kan, vanaf nu met maar liefst zeven nieuwe Amerikaanse Tank Destroyers aan de slag waaronder de legendarische M18 Hellcat. Ook staan er twee nieuwe maps klaar en kakelverse Xbox Live Achievements.

Het meest bijzondere aan deze update zijn de toegevoegde weereffecten. Zo kun je met deze “Weather Variant System”, die speciaal voor de Xbox 360 Editie is gemaakt, regen, sneeuw en nacht situaties tegenkomen. Dit is compleet nieuw in de World of Tanks reeks. Alle nieuwe content op een rijtje:

“Weather Variant System” — Voor het eerst kan je in World of Tanks diverse weer situaties tegenkomen als regen, sneeuw en nacht. Vecht tegen de elementen!

Twee nieuwe kaarten — Fisherman’s Bay: In deze map krijgen de spelers mogelijkheid om hun vijanden te belagen door zich te verstoppen achter hoge heuvels die rijkelijk bebost zijn. Abbey: Op het hoogste gedeelte van de map bevindt zich een klooster, vanaf hier heb je overzicht op een driepunt die leidt van noord naar zuid.

Amerikaanse Tank Destroyers — Elimineer de vijand op afstand met deze nieuwe tanks die niet alleen sneller zijn maar ook flink kunnen penetreren: M8A1, T49, M18 Hellcat, T25/2, T28 Prototype, T30, en de T110E4.

Nieuwe Upgrade Pakketten — Deze update bevat een enorme hoeveelheid aan geweren in diverse loadout pakketten waardoor men de tanks helemaal kunnen personaliseren. Spelers kunnen deze pakketten onderzoeken en aanschaffen zonder eerdere modules kwijt te raken.

Xbox Live Achievements — Er staan acht nieuwe Xbox Live Achievements klaar.

Soviet Premium Tanks — Verdien ervaring en verbeter crew skills met deze vijf reeds geïntroduceerde nieuwe tanks: Valentine II, Matilda IV, IS-6, SU-122-44, en de Churchill III.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.