Wargaming league (seizoen 4) resultaten bekend

Wargaming league (seizoen 4) resultaten bekend

Wargaming maakt vandaag de resultaten van het Wargaming.net EU seizoen 4 finales bekend. Het tweedaagse toernooi begon op 30 augustus en vond plaats in de ESL Arena en de ESL Studio 1 in Keulen. De zes teams die meededen aan deze finale met een prijzenpot van €100.000 en een plaats in de Grand Finals waren: Virtus.PRO, EPS, Schoolbus, KAZNA, CPLAY.TT, en TCM.

Schoolbus won, na een intens gevecht, van Virtus.PRO met 4-3 waarmee zij €30.000 hebben gewonnen en een plek bemachtigde in de Grand Finals die in 2015 gaan plaatsvinden. Virtus.PRO, die tot aan de finale onverslaanbaar was, won €15.000 en CPLAY kreeg met de 3e plaats €9.000.

Gedurende de twee dagen waren er meer dan 12.000 mensen die op Twitch naar dit toernooi meekeken. De Wargaming.net League EU 2014 zal nog een seizoen krijgen om de winnaar van het jaar van deze regio bekend te maken die mee zal doen in de Grand Finals.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.