Video WRC 4 toont licht en weerseffecten

Video WRC 4 toont licht en weerseffecten

Bigben Interactive presenteert in samenwerking met ontwikkelaar Milestone een nieuwe gameplayvideo van WRC FIA World Rally Championship 4. In de nieuwe trailer is de Volkswagen Polo R WRC te zien tijdens verschillende licht-omstandigheden: zonsopgang, daglicht en zonsondergang. De indrukwekkende lichteffecten op de auto’s geven spelers nog meer realisme tijdens het spelen. Ook zijn verschillende weersomstandigheden geïntegreerd in de gameplay. Het weer en de verschillende wegtypen zijn van directe invloed op het rijden, zodat geen enkele race hetzelfde is. De verbeterde lichteffecten zorgen voor een realistische ervaring en een hoog niveau van details in de rallyauto’s.

WRC 4 is de officiële game van het 2013 FIA wereldkampioenschap rally en bevat alle wedstrijden, teams en coureurs van het seizoen 2013. Wij gingen op de Gamescom aan de slag met de titel, onze bevindingen zijn hier te lezen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.