Eerste gameplaybeelden WRC 4

Eerste gameplaybeelden WRC 4

Bigben Interactive presenteert in samenwerking met ontwikkelaar Milestone de eerste gameplayvideo van WRC FIA World Rally Championship 4, het vierde deel in de geliefde serie dat in oktober verkrijgbaar zijn voor PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 en PC.

De video toont de 2013 Citroën DS3 bestuurd door Mikko Hirvonen en de ongeëvenaarde, negenvoudig wereldkampioen Sébastien Loeb. Citroën, met meer dan 90 WRC-overwinningen op haar naam, neemt het in het seizoen 2013 gedurende 13 races op tegen 60 tegenstanders rijdend in 8 verschillende automerken.

In het tweede gedeelte van de video worden voor de eerste keer in-game beelden van WRC 4 getoond vanuit Loebs auto tijdens de Rally van Zweden. In 2013 is deze race de tweede wedstrijd van het seizoen en heeft een totale lengte van 339 kilometers verdeeld over 22 etappes over met sneeuw en ijs bedekte wegen
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.