WRC 4 krijgt demo en releasedatum

WRC 4 krijgt demo en releasedatum

Bigben Interactive kondigt in samenwerking met ontwikkelaar Milestone aan dat de demo van WRC FIA World Rally Championship 4 vanaf 16 oktober beschikbaar zal zijn via PlayStation Network voor PS3 en PS Vita en via Xbox LIVE voor Xbox 360.

In de demo rijd je als de nieuwe FIA Wereldkampioen Rally Sébastien Ogier in zijn Volkswagen Polo R WRC tijdens de Rally van Sardinië. De race vindt sinds 2004 plaats op het eiland nadat het van het Italiaanse vasteland verdween en is een van de meest uitdagende van het seizoen. Het parcours bestaat uit snelle en smalle wegen, vlakke open terreinen en glooiende bosgebieden die garant staan voor spectaculaire sprongen. Dankzij de demo hebben spelers de kans om dit geweldige Italiaanse rallyevenement zelf te ervaren.

WRC 4 is de officiële game van het 2013 FIA wereldkampioenschap rally en bevat alle wedstrijden, teams en coureurs van het seizoen 2013. WRC 4 wordt uitgegeven door Bigben Interactive en ontwikkeld door Milestone en staat gepland voor release op 25 oktober 2013 voor Xbox 360, PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.