WRC 4 toont de rally van Finland in nieuwe video

WRC 4 toont de rally van Finland in nieuwe video

Bigben Interactive presenteert in samenwerking met ontwikkelaar Milestone een nieuwe gameplayvideo van WRC FIA World Rally Championship 4. De video toont de sensationele Rally van Finland met de Finse coureur Jari-Matti Latvala aan het stuur van zijn Volkswagen Polo R-WRC. In WRC 4 is het voor het eerst mogelijk de gloednieuwe Rally van Finland te spelen, bekend van zijn bosetappes. De rally is een van de meest spectaculaire van het seizoen door de oneindige kronkelende weggetjes en vele bochten en sprongen.
WRC 4 is de officiële game van het 2013 FIA wereldkampioenschap rally en bevat alle wedstrijden, teams en coureurs van het seizoen 2013. WRC 4 verschijnt in oktober op Xbox 360, PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.