Vier je innerlijke piraat met de Xbox One S Sea of Thieves-bundel

Sea of Thieves

PC Xbox One
8

Sterk

Vier je innerlijke piraat met de Xbox One S Sea of Thieves-bundel

Vier je innerlijke piraat met de Xbox One S Sea of Thieves-bundel

Rare’s langverwachte avonturengame in een gedeelde piratenwereld is bijna uit. Met de Xbox One S Sea of Thieves-bundel viert Microsoft de wereldwijde release van Sea of Thieves. Profiteer van deze ultieme deal en bereid je voor op een van de belangrijkste exclusieve Xbox One-titels van 2018. De Xbox One S Sea of Thieves-bundel is vanaf 20 maart verkrijgbaar bij deelnemende verkooppunten en kan vanaf vandaag worden gereserveerd. De bundel bevat:

– Een Xbox One S met een harde schijf van 1 TB, Xbox draadloze controller, ingebouwde 4K Ultra HD Blu-ray-speler, ondersteuning voor 4K-videostreaming, High Dynamic Range en audio van topkwaliteit met Dolby Atmos.
– De volledige downloadversie van Sea of Thieves, zodat je direct op avontuur kunt gaan in de gedeelde wereld van de game. Stel je bemanning samen en kies het ruime sop. Zoek verborgen schatten, los raadsels op, bescherm je kostbare lading en ga allerlei uitdagingen aan. In deze wereld is elk zeil aan de horizon een schip vol echte spelers, allemaal met hun eigen doelen en motivaties. Je weet nooit wat je te wachten staat.
– Een Xbox Live Gold-abonnement van 1 maand, zodat je de avonturen op zee samen met vrienden kunt beleven via het meest geavanceerde multiplayernetwerk.
– Een Xbox Game Pass-proefperiode van 1 maand met toegang tot meer dan 100 Xbox One-games van drie generaties consoles. Xbox Game Pass-leden krijgen ook toegang tot nieuwe games van Microsoft Studios, zoals State of Decay 2 en Crackdown 3, zodra ze wereldwijd worden uitgebracht.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.