Virtual reality Star Wars-game in ontwikkeling?

Virtual reality Star Wars-game in ontwikkeling?

Het is zomaar mogelijk dat je binnenkort met een ‘echt’ lichtzwaard kunt spelen in een heus Star Wars-experiment voor de HTC Vive. Star Wars: Trials on Tatooine is in ontwikkeling bij LucasArts en Industrial Light and Magic Lab. Even had die laatste een video op haar website staan die snel weer verdween. Gelukkig hebben snelle Youtubers de video kunnen downloaden om opnieuw online te zetten. In de video zien we hoe R2D2 de speler een lichtzwaard geeft waarna de van de speler omgezet worden in het spel.
Of het hier gaat om een experiment, of dat het uiteindelijk een grotere game gaat worden, is niet duidelijk. De trailer toont dat het een experiment is, waardoor het ook mogelijk is dat de game helemaal niet gaat verschijnen. Wil je nu al met een lichtzwaard zwaaien? Dat is mogelijk met Lightsaber Escape.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.