Wargaming.net League EU kondigt het vierde seizoen aan

Wargaming.net League EU kondigt het vierde seizoen aan

Wargaming heeft vandaag aangekondigd dat het vierde seizoen van het Wargaming.net League EU in de Gold Series Finals op 30 en 31 augustus zal plaatsvinden in de ESL Arena en de ESL Studio 1 in Keulen. In deze Gold Serie Finals zullen zes teams (VPRO, EPS, SB, KAZNA, CPLAY.TT en TCM) gaan strijden voor de Europese titel en de hoofdprijs van maar liefst 30.000 euro. Daarnaast maken ze kans om verder te spelen in de Grand Finals. Mohamed Fadl, eSports Director Europa & Noord Amerika bij Wargaming:

Season four of the Wargaming.net League is reaching its peak. We are looking forward to seeing Europe’s finest pro-gamers compete for the crown of best tank crew, and ultimately leading them one step closer to winning a spot in the Grand Finals. We are excited to see who will rise above all others in the tournament.

De wedstrijden zullen via Twitch worden uitgezonden. Op 30 augustus begint de uitzending om 12:10 en op de 31ste om 14:10.

Dit eSports evenement zal gratis toegankelijk zijn voor het publiek en wordt gecombineerd met diverse community events met zowel prijzen voor de kijkers als weggeef acties in het publiek; zoals invite en bonus codes voor World of Tanks en exclusieve goodiebags. De mensen die via de Live stream meekijken kunnen ook bonus codes winnen. Tot slot kunnen eSport fans via de Facebookpagina van de Wargaming.net League EU kans maken op fysieke prijzen in de MVP Powered by Razer-wedstrijd.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.