Warner Bros. lanceert Injustice: Gods Among Us voor Android

Warner Bros. lanceert Injustice: Gods Among Us voor Android

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag aan dat de populaire Injustice: Gods Among Us mobile game nu beschikbaar is via Google Play voor Android. Deze free-to-play game, eerder al beschikbaar in de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch, is tot nu toe meer dan 16 miljoen keer gedownload en is beoordeeld met 4.5 uit 5 sterren.

Injustice: Gods Among Us, ontwikkeld voor iPad, iPhone en iPhod touch door de bekroonde NetherRealm Studios, is naar Android gebracht door Virtuous. De game bevat een collectible card mechanisme en nodigt spelers uit in 3-op-3 tag team combat, die bestaat uit de populairste DC Comics iconen, waaronder Batman, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman en vele anderen om tegen te vechten. Fans van de Xbox 360 en PlayStation 3 versies kunnen ook content ontgrendelen in de consoleversie, die beschikbaar is in de mobile game en vice versa door zich te registreren voor een Warner Bros. ID (WBID) account en de game te spelen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.