Warner Bros. kondigt Mortal Kombat XL aan

Warner Bros. kondigt Mortal Kombat XL aan

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Mortal Kombat XL aan, de nieuwste ervaring van de bekroonde Mortal Kombat X videogame, het best verkochte spel in de geschiedenis van de franchise en recent benoemd tot Best Fighting Game door The Game Awards 2015. Mortal Kombat XL, ontwikkeld door NetherRealm Studios, is beschikbaar op 3 maart voor PlayStation 4 en Xbox One. Mortal Kombat XL biedt de ultieme Mortal Kombat X ervaring en bevat naast de hoofdgame alle content uit de aankomende Kombat Pack 2:

• Gloednieuwe speelbare karakters; de Xenomorph uit Alien, Leatherface uit The Texas Chainsaw Massacre horrorfilm serie, Triborg en Bo’Rai Cho
• Nooit eerder uitgegeven Apocalypse Skin Pack
• Eerder uitgegeven content, waaronder de speelbare Goro, Brazil Skin Pack, Kold War Skin Pack en Kold War Scorpion Skin

Mortal Kombat XL bevat ook eerder uitgegeven downloadbare content uit de originele Kombat Pack:

• Speelbare karakters Predator, Jason Voorhees, Tremor en Tanya, ieder met drie gethematiseerde skins
• Samurai Skin Pack

Mortal Kombat X is NetherRealm Studios’ meest recente game van hun legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en stelt de iconische franchise voor aan een nieuwe generatie. De game combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit. De game biedt een volledig een nieuwe ervaring waarmee spelers op ieder moment online wedstrijden kunnen spelen, waarbij ieder gevecht telt in een wereldwijde strijd om heerschappij. Voor het eerst kunnen Mortal Kombat X spelers kiezen uit meerdere variaties van een personage, wat invloed heeft op zowel de strategie als de vechtstijl. Spelers stappen in een origineel verhaal met enkele van de meest aansprekende karakters uit de game, waaronder Scorpion en Sub-Zero. Nieuwe spelers worden geïntroduceerd die de krachten van goed en kwaad vertegenwoordigen en het verhaal samenbinden.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.