Warner Bros.-titels ook te spelen met EA Access

Warner Bros.-titels ook te spelen met EA Access

Electronic Arts kondigt aan dat er zes titels van Warner Bros Interactive Entertainment toegevoegd worden aan Origin Access. Dit is de eerste grote uitgever naast EA die titels toevoegt aan The Vault. Origin Access-leden kunnen nu games spelen uit de populaire Batman: Arkham- en LEGO Batman-serie. In de komende weken komen er nog meer games naar The Vault, waaronder de bekroonde indie-titel The Witness en de gloednieuwe game Out of the Park 19. De nieuwe games die naar The Vault komen:

Nu beschikbaar:
Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham City
Batman Arkham Origins
LEGO Batman
LEGO Batman 2
LEGO Batman 3

Binnenkort verwacht:
The Witness
Out of the Park Baseball 19
Lost Castle
Bulletstorm – Lite
Wasteland 2

Spelers die nog geen lid zijn van Origin Access kunnen deze games en het volledige aanbod van The Vault gratis proberen tijdens een proefperiode van zeven dagen, tussen nu en 26 maart 2018. Spelers kunnen ook profiteren van kortingen op aankopen van games op Origin.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.