Nieuwe season pass toevoeging en gratis DLC Pack onthuld voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Nieuwe season pass toevoeging en gratis DLC Pack onthuld voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Bouw verder aan je LEGO Batman 3: Beyond Gotham game-ervaring met twee nieuwe add-on content packs, die begin 2015 beschikbaar zijn voor PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PC. Met de Bizarro World Pack, de nieuwste toevoeging krijgen spelers toegang tot nieuwe LEGO DC Comics personages en locaties, extra verhaal gedreven content, coole nieuwe items en nog veel meer. Daarnaast worden fans volgend jaar getrakteerd op een gratis Heroines & Villainesses Pack.

Bizarro World Pack (Season Pass)
Red Bizarro’s planeet van het kwaad en sluit je aan bij de Bizarro League, klonen van de Justice League, met personages als Bizzaro en Bizarra!

Heroines & Villainesses Pack (gratis te downloaden)
Vier de onverschrokkenheid van de vrouwen van DC Comics met deze collectie van superheldinnen en slechteriken. Spelers kunnen hiermee schade aanrichten als Raven of de grond doen splijten als Terra. De bundel bevat daarnaast de favorieten van de fans, zoals de buitenaardse prinses Starfire en dieren-imitator Vixen, maar spelers moeten op hun hoede zijn voor de explosieve Plastique en de koude en berekende Killer Frost!

Arrow Pack (Season Pass)
Kruip in de huid van de Green Arrow, met de stem van Stephen Amell, van de succesvolle TV show Arrow. Verken Starling City en ontmoet nieuwe personages, waaronder Slade Wilson, Roy Harper, Malcolm Merlyn en vele anderen.

Alle nieuwe content is beschikbaar via de LEGO Batman 3: Beyond Gotham season pass die nu verkrijgbaar is voor € 14,99 en de Man of Steel, Dark Knight, Batman 75th, Arrow, Bizzaro World en nog veel meer aan te kondigen extra content bevat. Elke Season Pack kan ook afzonderlijk gekocht worden voor € 2,99.

In LEGO Batman 3: Beyond Gotham bundelt the ‘Caped Crusader’ zijn krachten met de superhelden van het DC Comics Universe en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings’ laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuur steden van het gehele universum toe te voegen. De grootste superhelden en de meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings’ te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.