Westworld nu te krijgen voor iOS en Android

Westworld nu te krijgen voor iOS en Android

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de lancering in de App Store en Google Play aangekondigd van Westworld. Deze innovatieve nieuwe mobiele game is gebaseerd op de meest bekeken nieuwe, originele serie van HBO. De game is ontwikkeld door WB Games in San Francisco, in samenwerking met Kilter Films, die de Westworld-serie creëerden en produceerden, en ontwikkeld door Behaviour Interactive. Spelers worden uitgenodigd in het meeslepende Westworld-universum, om daar de rol te spelen van een nieuwe medewerker van Delos, die toegang krijgt tot de Delos Park Training Simulation (DPTS).

https://youtu.be/VAchn7seARw.

Het verhaal van de Westworld-game is geschreven door schrijvers van de serie en bevat bekende personages als Bernard, Delores, Maeve en vele anderen, waardoor spelers zich meer betrokken voelen bij de onderwerpen die miljoenen fans hebben aangesproken. Spelers hebben de controle over alle aspecten van Westworld-parkbeheer, waaronder de productie, het managen en het verbeteren van AI-gedreven hosts en het voldoen aan een keur van wensen van de gasten. De content van de game speelt zich af tijdens het eerste seizoen van de serie. Aanvullende content van het met spanning verwachte tweede seizoen zal online verschijnen zodra het is verschenen in een nieuwe aflevering om mogelijke spoilers te voorkomen.

“We kijken er echt naar uit dat Westworld-spelers zullen ervaren hoe het is om een complex pretpark, gedreven door menselijke verlangens en kunstmatig leven, te beheren,” zei Jonathan Knight, vicepresident en studiohoofd van WB Games San Francisco. “De game bevat een meeslepend, ontluikend verhaal en gameplay die uit meerdere lagen bestaat, maar die toch toegankelijk en intuïtief te spelen is.”

Westworld’s verhaal wordt aangevuld met een frisse combinatie van gameplay die om bouwen en management-elementen met roleplaying-game-(RPG) achtige personage-ontwikkeling draait. De gameplay vindt plaats op twee niveaus: Bovengronds: de bezoekerservaring in western-thema, met iconische locaties en een verscheidenheid aan Hosts. Ondergronds: de hi-tech-faciliteit van Delos waar hosts worden gemaakt, gerepareerd en verbeterd. Je kunt nieuwe faciliteiten online brengen om het parkbeheer verder te ontwikkelen.

Met een user-interface die is geïnspireerd op de tablets die technici in de serie gebruiken, hebben Westworld-spelers de beschikking over een groot bereik aan host-mogelijkheden en -aanpassingen. Net als in de serie lopen de dingen niet altijd zoals gepland. Hosts kunnen worden geëlimineerd door gasten die niet tevreden zijn over hun dienstverlening. Hoe langer hosts zonder onderbreking worden gebruikt, hoe waarschijnlijker het wordt dat ze ontregeld raken. Zo’n situatie kan echter worden aangepakt door hosts in kritieke analyse te plaatsen, voor een therapeutische vraag-en-antwoord-minigame. Met kleurrijke, sterk gestileerde graphics en slinkse humor valt er meer dan genoeg plezier te beleven voor zowel fans van de serie als RPG-simulatiespelers.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.