Wildstar vanaf nu gratis te spelen

Wildstar vanaf nu gratis te spelen

NCSOFT en Carbine Studios kondigen aan dat WildStar nu free-to-play is. Vanaf vandaag kunnen nieuwe en terugkerende spelers uit Europa en Noord-Amerika een gratis ticket krijgen naar de planeet Nexus en alle epische WildStar content die afgelopen jaar is uitgekomen zelf ervaren.

“Deze dag is een belangrijke mijlpaal in de historie van WildStar. Het team heeft erg hard gewerkt om de game beter te maken dan ooit tevoren”, aldus Mike Donatelli, product director, Carbine Studios. “We hebben met de gesloten beta veel positieve feedback gekregen van onze fans en hebben hard gewerkt om een game te maken die leuk en toegankelijk is en alle spelers aanspreekt”.

WildStar, oorspronkelijk gelanceerd met een abonnementenmodel in juni 2014, was de best beoordeelde MMO op Metacritic dat jaar. De free-to-play lancering van de game markeert een belangrijk moment in de ontwikkeling van de game en verbetert de algehele ervaring voor zowel de trouwe spelers als de nieuwe. Als aanvulling op dit nieuwe zakelijke model krijgt de game de meest uitgebreide update tot nu toe. De update, genaamd WildStar: Reloaded, brengt nieuwe content, verbeterde game systemen, speciale in-game events en veel verbeteringen voor de kwaliteit van het leven. Veel spelers zijn de afgelopen maanden teruggekeerd naar de community, die nieuw leven is ingeblazen door de verbeteringen aan de game en nieuwe, spannende content.

Naast de free-to-play lancering en de game update hebben NCSOFT en Carbine Studios een gloednieuwe game trailer uitgebracht van de creative studio uit Parijs, Fortiche Productions.
Om vandaag nog in WildStar te duiken hoeven spelers alleen maar een NCSOFT account aan te maken en de client hier te downloaden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.