Prijsvraag: win Heroes of the Storm: Starters Pack

Prijsvraag: win Heroes of the Storm: Starters Pack

Heroes of the Storm is uit! Het spel brengt de grootste namen uit de stallen van Blizzard samen om grote epische avonturen aan je voor te schotelen. Zoals je misschien wel weet is het spel volledig free-to-play. Toch is er ook een Starter Pack te koop, een pakket waarin niet alleen het spel zit, maar ook de nodige helden die je normaal alleen kunt spelen door heel veel tijd in het spel te stoppen (of door de digitale portemonnee te trekken). Heb je daar geen zin in en wil je gewoon meteen aan de slag met namen als Zeratul, Jaina en Li Li, en wil je meteen ook nog eens de exclusieve Golden Tiger Mount? Wees dan snel en geef antwoord op de volgende vraag:

Voordat het spel de naam Heroes of the Storm kreeg, had het spel twee andere namen. Welke waren dat?

Weet je het antwoord? Mail dat dan naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Heroes of the Storm prijsvraag’. Vergeet je adresgegevens niet. Succes!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.