World of Tanks: 8-bit-modus is live

World of Tanks: 8-bit-modus is live

Wargaming heeft bekendgemaakt dat de nieuwe “Winter Showdown” modus online is gegaan. Daarin kun je helemaal losgaan in een 8-bit winterlandschap met bijbehorende 8-bit tanks. Daarnaast zijn er ook speciale platoon opties toegevoegd en kun je met “Gold rounds” jouw teammaten helen.

De speciaal hiervoor ontworpen tanks zijn de: krachtige “Mammoth” heavy tank, de beruchte “Polar Bear” tank destroyer en de lenige “Arctic Fox” light. Met die voertuigen kunnen er grotere platoons worden aangemaakt van vijf spelers in plaats van de gebruikelijke drie. Tot slot kunnen zelfs opstellingen gemaakt worden waarin twee mega teams het tegen elkaar opnemen in 10 versus 10 gevechten. Dus kruip in deze heerlijke retro wereld en scoor die “Operation Winter” medaille. Roll Out!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.