World of Tanks Generals Closed Beta begonnen

World of Tanks Generals Closed Beta begonnen

Wargaming maakt bekend dat de World of Tanks Generals de closed bèta is ingegaan. Diegenen die zich als tester hebben opgegeven kunnen aan de slag en met hun feedback zullen de ontwikkelaars de game optimaliseren. World of Tanks Generals is speelbaar via webbrowsers. Aangepaste versies voor Android en iOS zullen later worden toegevoegd. World of Tanks Generals zal een PvP modus en PvE trainingen bevatten die spelers de gelegenheid geven om de basis concepten te leren kennen, kaarten te spekken, strategieën uit te werken en kaarten te vrij te spelen die bij hun speelstijl passen.

In deze gesloten bèta zijn er meer dan 200 unieke kaarten beschikbaar die verspreid zijn over drie fracties namelijk de Amerikanen, Duitsers en de USSR; die daaronder ook weer verdeeld zijn in diverse types. Gewapend met jouw kaartdeck kun je dynamische duellen aangaan met diverse strategieën, tactische trucjes en op elk moment moet je klaar staan om te kunnen anticiperen op de snode plannen van de vijand. Generals zal onderdeel gaan worden van het Wargaming.net ID account wat ervoor zorgt dat er niet alleen instant access is tussen World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Warplanes en World of Warships maar ook de credits onderling verdeeld zullen worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.