World of Tanks Xbox 360 Edition krijgt Japanse versterking

World of Tanks Xbox 360 Edition krijgt Japanse versterking

Wargaming heeft de “Imperial Steel” update voor World of Tanks: Xbox 360 Edition gelanceerd. Deze bevat een nieuwe lijn aan Japanse tanks die, voor console spelers, onder andere te spelen zijn in de nieuwe map genaamd “Sacred Valley”.

De update voegt maar liefst dertien nieuwe voertuigen tot het arsenaal toe. De Japanse technologische boom zal opgesplitst worden in twee nieuwe takken met negen medium en vier lichte tanks. Spelers kunnen aan de slag met deze lichte tanks: de R. Otsu, Ha-Go, Ke-Ni en de Ke-Ho. Daarnaast betreden ook deze krachtige medium tanks het slagveld: de Chi-Ni, STA-1, Type 61 Chi-Ri en nog meer. Medium tanks hebben een grote voordeel omdat ze heel bewegelijk zijn en een enorme vuursnelheid hebben.

Tot slot is er een nieuwe Japanse map toegevoegd genaamd “Sacred Valley”. Het speelt zich af in een verlaten dorp op de bodem van een serene vallei die beschutting biedt aan alle tanks en uitstekende intense close combat levert. Ook is de map omsingelt met kliffen. Doe er je tactische voordeel mee, soldaat!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.