Xbox Live krijgt nieuwe functies

Xbox Live krijgt nieuwe functies

Xbox Live is een bijzonder belangrijk onderdeel van de Xbox ervaring. Daarom brengt Microsoft steeds vernieuwingen naar de gamers om dit aspect te verbeteren. Aan de technische kant gaat Microsoft veel meer servers plaatsten om de dienst nog stabieler en sneller te maken. Aan de software kant gaan er leuke, nieuwe functies komen.

• Clubs op Xbox Live: Een nieuwe manier om in contact te komen met gamers en eigen communities te creëren met mensen die dezelfde speelstijl, persoonlijke interesses en waarden hebben.
• Looking for Group op Xbox Live: Zoals een “want ad” voor multiplayer is Looking for Group de makkelijkste manier om te zoeken naar spelers die beschikbaar en gekwalificeerd zijn om deze direct toe te voegen aan jouw multiplayer match.
• Arena op Xbox Live: Een nieuw online toernooi platform ontworpen voor iedereen, van beginner tot aspirant-pro. Arena brengt competitief gamen naar Xbox One en Windows 10 devices.
• Cross-play: Gamers op Xbox One en Windows 10 kunnen nu geselecteerde multiplayer games samen spelen.
• PC games (Win32) in Xbox Live: Met de Xbox-update van deze zomer zullen de top PC-games op Xbox Live verschijnen, met elke maand meer titels.
• Language Region Independence: Op basis van overweldigende fan feedback, geeft Microsoft gamers met Language Region Independence de vrijheid om elke op Xbox One ondersteunde taal te kiezen, ongeacht hun locatie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.